Barn och ungdomsverksamhet

Amfibias barn och ungdomsverksamhet sker i huvudsak på söndagar mellan 9.30-11.00 i simhallen i Värnamo.

Vi har snorkelkurser för barn 7 år och uppåt som kan simma 200m bröstsim. Där simmar vi, hoppar från trampolin, övar på att hämta föremål på botten, tränar på att simma med snorkel och simfötter samt andra vattenövningar i olika kurser som barnen kan göra både i grupp och individuellt. När barnet är klar med en kurs får de diplom.

Viktigt att veta är att även om vi har ledare för barn och ungdomsgrupperna är det du som förälder som är ansvarig för ditt barn i simhallen.

Du som vuxen bör finnas med minst de första tre gångerna inne i simhallen, då vi vill lära känna ditt/dina barn och se hur de fungerar i vattnet och i gruppen innan de lämnas själva med oss ledare.

Viktigt att veta är att klubbens tider är mellan 9.30-11.00, bassängerna absolut får inte beträdas innan 9.30!

Klubben behöver fler ledare till vår barn och ungdomsverksamhet på söndagar, kan du tänka dig att hjälpa till- vara ledare, hjälpledare eller finnas till som extra vuxen i simhallen så hör av dig till Roger Andersson eller någon annan i styrelsen !

Vi hyr hela simhallen på söndagar, med alla tre bassänger utom en bana i stora bassängen från 9.30.
Från 10.10 har vi tillgång till alla banor i stora bassängen.

Tisdagar mellan 20.15-21.15 får medlemmar under 18 år inte vara i simhallen på Amfibias tider utan en vuxen närvarande! Och det finns inte alltid vuxna från klubben närvarande i simhallen på tisdagar, så se till att kontakta någon i klubben för att kolla om någon vuxen från klubben är där eller följ själv med ditt barn till simhallen de tisdagskvällar.

Ses där!