Monthly Archives: May 2018

Härligt medlemsmöte

I går hade vi ett härligt medlemsmöte i klubbstugan med strålande sol och grillning och några som badade. Vi var 25 st medlemmar på plast, styrelsen informerade kort om vad som händer i klubben och medlemmar fick ställa frågor. Närmaste aktivitet som sker är dykning i Hamburgsund i helgen 25-27 maj, finns fortfarande någon plast… Read More »

Medlemsmöte

Hej alla medlemmar i Amfibia! Styrelsen jobbade under 2017 mycket med att öka medlemsantalet i klubben, något vi tycker att vi lyckats bra med då vi gått från ca 80 medlemmar 2017 till ca 150 medlemmar 2018. Målet nu 2018 är att jobba ihop klubben, att som styrelse lära känna klubbens medlemmar bättre och få… Read More »

Ny policy

Styrelsen har nu tagit fram och klubbade på gårdagens styrelsemöte 2/5 igenom en ny policy för klubben avseende mobbning och sexuella trakasserier. Alla i styrelsen samt ledare i klubben ska skriva under denna. Policyn finns att läsa här under samt under filen stadgar.   Amfibias policy avseende mobbning och sexuella trakasserier PDF