Category Archives: Okategoriserade

Årsmöte

Anmälan till årsmötet Ni som tänker komma på årsmötet på kan anmäla er på boka@amfibia.se för fikats skull. Årsmötet är på söndagen 26 kl 12.00 i klubbstugan som det redan gått ut kallelse till M v h Styrelsen

Information om dykutbildning

På lördag den 4 februari kommer Växjödyksport till Värnamo för att presentera olika utbildningsalternativ. Är du sugen hör av dig till Kennet på 072-4410198 eller kennebmw@gmail.com

Bryggupptagning 7-8 oktober

BryggupptagningDen 7-8 oktober tar vi upp bryggorna. Finns ett event inlagt här men skriver här också så ingen missar det. Den 7 tar vi Anneberg och Eskilstorp. Jag kommer vara med där och några till men behöver en till i Torrdräkt helst. Vi träffas där 16.30 och finns möjlighet att samåka från Värnamo om man… Read More »

DYKLÄGER 2022 detaljer

Flytväst gäller på våra båtar! Lista på utfärder kommer att sättas upp i Amfibiatältet som finns på plats 218. Båtförare bestämmer alltid om det blir utfärd eller ej beroende på väderförhållanden. Ansvaret för passagerare ligger alltid på båtförare så flytväst är obligatoriskt. Alla utfärder går till Vedholmen eller annan badplats för att därifrån organisera dykning.… Read More »

Rensning besiktning av kommunens badplatser

Badplatskarta Är någon nära dig medela Dennis så kan den prickas av när vi kontrollerat den Om ni har möjlighet att kolla någon badplats eller har kontrollerat! Smsa badplats nr och datum till mig Dennis 0 7 0 7 2 0 5 7 5 8.Jag har inte riktig koll på medlemmarnas geografiska placering… Nr: Badplats… Read More »

Dyk på Tö bron

Några entusiaster gjorde en okulär inspektion på Töbron eller vad som är kvar… Tyvärr inga Bläckfiskar o nakensnäckorna lyste med sin frånvaro. Men vi slog hål på Nollan! Men före oss var Roger med ett gäng i Vätten!

Anmälan Dykläger

HejVi kommer bli många på dyklägret som som vanligt går av stapeln lördag vecka 27 till onsdag vecka 29.Hittils 42 läger deltagare varav 14 dykare! För att hålla ordning vill vi att ALLA går in och anmäler sig med ett Mail till boka@amfibia.se Där skriver man Dykläger plus antal i meddelanderaden. I texten kan man… Read More »

Bryggiläggning 6-7 maj

Hej allihop Fredagen den 6 maj lägger vi i bryggorna i Bredaryd och Eskilstorp. De som kan vara med där anmäler sig till mig så får vi se vilka tider det blir. Lördagen den 7 maj lägger vi i Bryggorna vid Prostsjön Näsudden och Rydaholm. Vi samlas 08.00 vid Prostsjön(Behöver inte vara så många) och… Read More »

Ta Förarintyg för båt

På Navigationsskkolan kan man gå in och anmäla sig för att ta förarintyg för båt. Amfibia bidrar med 300:- till den som kan visa upp ett godkänt förarbevis. Ta kontakt med Kennet 072-4410198 för rabattkod så får man ytterligare någon hundralapp i rabatt när man anmäler sig. Tanken är att göra en praktisk resa till… Read More »

Årsmöte 2022

Amfibias alla medlemmar kallas till årsmöte 27/2 15:30 på Näsudden! Vi bjuder på fika så vänligen anmäl antal som kommer till boka@amfibia.se senast 24/2 VälkomnaStyrelsen