Category Archives: Okategoriserade

Grill och arbetskväll

Hej alla Amfibianer Vi tänkte fixa lite i klubbstugan onsdagen den 14 juni ca klockan 17.00. Vill man grilla tar man med sig det man vill grilla.

Undersökning rensning av badplatser 2023

Badplatskarta Är någon nära dig medela Magnus så kan den prickas av när vi kontrollerat den Om ni har möjlighet att kolla någon badplats eller har kontrollerat! Smsa badplats nr och datum till mig Magnus 0 7 0 9 6 5 1 3 7 0.Jag har inte riktig koll på alla medlemmarnas geografiska placering… Nr:… Read More »

Bryggupptagning

Helgen 21-22 april lägger vi i kommunens bryggor. Fredagen den 21 april är det i Bredaryd kl 16.30 ungefär. Lördagen den 22 april Samlas vi vid Prostsjön kl 08.00 eller de som inte kan till 08.00 så ses vi vid klubbstugan Näsudden klockan 09.00. Klubben bjuder på enkelt tilltug, korv med br.d eller liknande. Välkomna/… Read More »

Årsmöte

Anmälan till årsmötet Ni som tänker komma på årsmötet på kan anmäla er på boka@amfibia.se för fikats skull. Årsmötet är på söndagen 26 kl 12.00 i klubbstugan som det redan gått ut kallelse till M v h Styrelsen

Information om dykutbildning

På lördag den 4 februari kommer Växjödyksport till Värnamo för att presentera olika utbildningsalternativ. Är du sugen hör av dig till Kennet på 072-4410198 eller kennebmw@gmail.com

Bryggupptagning 7-8 oktober

BryggupptagningDen 7-8 oktober tar vi upp bryggorna. Finns ett event inlagt här men skriver här också så ingen missar det. Den 7 tar vi Anneberg och Eskilstorp. Jag kommer vara med där och några till men behöver en till i Torrdräkt helst. Vi träffas där 16.30 och finns möjlighet att samåka från Värnamo om man… Read More »

DYKLÄGER 2022 detaljer

Flytväst gäller på våra båtar! Lista på utfärder kommer att sättas upp i Amfibiatältet som finns på plats 218. Båtförare bestämmer alltid om det blir utfärd eller ej beroende på väderförhållanden. Ansvaret för passagerare ligger alltid på båtförare så flytväst är obligatoriskt. Alla utfärder går till Vedholmen eller annan badplats för att därifrån organisera dykning.… Read More »

Rensning besiktning av kommunens badplatser

Badplatskarta Är någon nära dig medela Dennis så kan den prickas av när vi kontrollerat den Om ni har möjlighet att kolla någon badplats eller har kontrollerat! Smsa badplats nr och datum till mig Dennis 0 7 0 7 2 0 5 7 5 8.Jag har inte riktig koll på medlemmarnas geografiska placering… Nr: Badplats… Read More »

Dyk på Tö bron

Några entusiaster gjorde en okulär inspektion på Töbron eller vad som är kvar… Tyvärr inga Bläckfiskar o nakensnäckorna lyste med sin frånvaro. Men vi slog hål på Nollan! Men före oss var Roger med ett gäng i Vätten!

Anmälan Dykläger

HejVi kommer bli många på dyklägret som som vanligt går av stapeln lördag vecka 27 till onsdag vecka 29.Hittils 42 läger deltagare varav 14 dykare! För att hålla ordning vill vi att ALLA går in och anmäler sig med ett Mail till boka@amfibia.se Där skriver man Dykläger plus antal i meddelanderaden. I texten kan man… Read More »