Dykläger 2020

By | 26 March, 2020

Vårt kära Dykläger kommer gå av stapeln även i år. Datumen är från den 4 juli till den 15 juli med chans till förlängning om det finns intresse av det. Vi kommer med mer information senare men vi har en önskan från Rörviks Camping om tidig bokning med anledning av Coronaviruset. Då man på campingen tror att många människor komma stanna i Sverige i sommar vill man att vi som ska på Dykläger 2020 går in så tidigt som möjligt och bokar sin stuga eller tält/husvagnsplats. Rörviks Camping önskar då också att vi börjar boka uppifrån och ner i den första längan där tältet brukar stå. Rörviks Camping vill inte att det blir några luckor mellan oss från Amfiba utan att vi bor samlat uppifrån och ner. Prata med personal när ni bokar säg att ni är från Amfibia så hjälper dom er. Förstår att det kan bli lite krångligt men detta är en önskan från Rörviks Camping, Har ni frågor ring mig på 070-6529491

Vi ses på dyklägret!

Kennet