Summering Dykläger 2021

By | 12 August, 2021

Hej

Nu har det redan gått en månad sedan dyklägret startade. Vilket väder vi fick. Dyklägret samlade i år ungefär 60 deltagare i varierande ålder vilket är fantastiskt roligt. Med lite prova på dyk och andra dyk gjordes nästan 100 dyk totalt på lägret vilket är fantastiskt roligt och framförallt flera nya dykare både unga och gamla. Trots att vi behöll samma låga priser på utfärder och dykning och gratis för våra yngre fick vi ungefär 11 000 kronor plus vilket i princip betalade det nya tältet😊. Tipspromenaden och lottförsäljning ingår i den summan och stod för nästan 4000. Tack alla som var med på lägret för en positiv inställning till det mesta och som man säger: Ut på tur aldrig sur… vilket kändes som ett bra ordspråk i år. Väl mött nästa år 😊😊👌👌

DCIM\100GOPRO\G0060822.JPG

1