Author Archives: ordforande

Undersökning rensning av badplatser 2023

Badplatskarta Är någon nära dig medela Magnus så kan den prickas av när vi kontrollerat den Om ni har möjlighet att kolla någon badplats eller har kontrollerat! Smsa badplats nr och datum till mig Magnus 0 7 0 9 6 5 1 3 7 0.Jag har inte riktig koll på alla medlemmarnas geografiska placering… Nr:… Read More »

Rensning besiktning av kommunens badplatser

Badplatskarta Är någon nära dig medela Dennis så kan den prickas av när vi kontrollerat den Om ni har möjlighet att kolla någon badplats eller har kontrollerat! Smsa badplats nr och datum till mig Dennis 0 7 0 7 2 0 5 7 5 8.Jag har inte riktig koll på medlemmarnas geografiska placering… Nr: Badplats… Read More »

Dyk på Tö bron

Några entusiaster gjorde en okulär inspektion på Töbron eller vad som är kvar… Tyvärr inga Bläckfiskar o nakensnäckorna lyste med sin frånvaro. Men vi slog hål på Nollan! Men före oss var Roger med ett gäng i Vätten!

Årsmöte 2022

Amfibias alla medlemmar kallas till årsmöte 27/2 15:30 på Näsudden! Vi bjuder på fika så vänligen anmäl antal som kommer till boka@amfibia.se senast 24/2 VälkomnaStyrelsen

Rensning besiktning av kommunens badplatser

Om ni har möjlighet att kolla någon badplats eller har kontrollerat! Smsa badplats nr och datum till mig Magnus 0 7 0 9 6 5 1 3 7 0.Jag har inte riktig koll på medlemmarnas geografiska placering… Roger Andersson vill gärna ha bilder på det skräp ni hittar för inventering! Nr: Badplats Plats Klar/PlaneradDatum 1… Read More »

Tack alla deltagare för ännu ett Dykläger!

Då var dyklägret 2020 till ända till stora delar som vanligt men i mindre skala mestadels på grund av pandemin. Det blev varierande väder och dykning med toppen av deltagare i slutet av lägret med kontakt med sedvanliga skaldjur, blötdjur och tumlare. Återkommer med mer data men vill också fråga er medlemmar om någon vet… Read More »

Dykläger & Covid19

Riktlinjer för medlemmar Styrelsen har beslutat att genomföra Dykläger 2020 och förhåller sig till folkhälsomyndighetens rekommendationer. Detta sker genom att varje medlem ansvarar för att med sunt förnuft följa de regler som gäller för stunden. När detta skrivs: Hålla god hygien och undvika kontakt med andra om man misstänker sig smittad (läs åka hem). Vården… Read More »

Kallelse till årsmöte 2020

Medlemmarna i Amfibia Kallas till Årsmöte! Lördagen den 22 februari kl 1500 I Värnamo Scoutkårs lokaler på Tånnögatan (samma parkering som till lekplatsen). För att servera fika och förbereda lokalen, vill vi ha en anmälan till: info@amfibia.se eller Katarina senast den 18:e Det ryktas om hembakt! Med kallelsen som skickas ut till våra medlemmar finns… Read More »

Amfibia har en styrelse igen

Vi tackar för förtroendet och kavlar upp armarna.Vi i styrelsen vill börja med att tacka de medlemmar som fortsatt att hålla skutan på rätt köl! Utan att namnge någon speciellt får vi väl ändå berömma Valberedningen som besatt alla poster efter ett så stort manfall. Det har sedan sist de skrevs på hemsidan varit ett… Read More »