Author Archives: ordforande

Rensning besiktning av kommunens badplatser

Om ni har möjlighet att kolla någon badplats eller har kontrollerat! Smsa badplats nr och datum till mig Magnus 0 7 0 9 6 5 1 3 7 0.Jag har inte riktig koll på medlemmarnas geografiska placering… Roger Andersson vill gärna ha bilder på det skräp ni hittar för inventering! Nr: Badplats Plats Klar/PlaneradDatum 1… Read More »

Tack alla deltagare för ännu ett Dykläger!

Då var dyklägret 2020 till ända till stora delar som vanligt men i mindre skala mestadels på grund av pandemin. Det blev varierande väder och dykning med toppen av deltagare i slutet av lägret med kontakt med sedvanliga skaldjur, blötdjur och tumlare. Återkommer med mer data men vill också fråga er medlemmar om någon vet… Read More »

Dykläger & Covid19

Riktlinjer för medlemmar Styrelsen har beslutat att genomföra Dykläger 2020 och förhåller sig till folkhälsomyndighetens rekommendationer. Detta sker genom att varje medlem ansvarar för att med sunt förnuft följa de regler som gäller för stunden. När detta skrivs: Hålla god hygien och undvika kontakt med andra om man misstänker sig smittad (läs åka hem). Vården… Read More »

Kallelse till årsmöte 2020

Medlemmarna i Amfibia Kallas till Årsmöte! Lördagen den 22 februari kl 1500 I Värnamo Scoutkårs lokaler på Tånnögatan (samma parkering som till lekplatsen). För att servera fika och förbereda lokalen, vill vi ha en anmälan till: info@amfibia.se eller Katarina senast den 18:e Det ryktas om hembakt! Med kallelsen som skickas ut till våra medlemmar finns… Read More »

Amfibia har en styrelse igen

Vi tackar för förtroendet och kavlar upp armarna.Vi i styrelsen vill börja med att tacka de medlemmar som fortsatt att hålla skutan på rätt köl! Utan att namnge någon speciellt får vi väl ändå berömma Valberedningen som besatt alla poster efter ett så stort manfall. Det har sedan sist de skrevs på hemsidan varit ett… Read More »

Extra årsmöte

Extra årsmöte hölls den 13 oktober i Gummifabriken Värnamo Då Valberedningen fått förslag till alla poster utlystes ett extra årsmöte Där en ny styrelse och nya revisorer valdes in. Amfibia har nu en styrelse igen! Då vi inte haft någon tillgång till denna sida utan ordförande och utan sekreterare. Helt enkelt utan beslutsmässig styrelse… Skapas… Read More »

VIKTIG MEDLEMSINFORMATION

Meddelande till alla Amfibias medlemmar För en tid sedan beslöt vår ordförande Alf Fredriksen att, med omedelbar verkan, lämna sitt uppdrag i styrelsen. Den återstående styrelsen har diskuterat det uppkomna läget och insett att det inte finns någon enighet i styrelsen. Rykten har läckt ut om de interna diskussionerna, ofta felaktiga påståenden, och detta har… Read More »

Ny ordförande

Vår ordförande Alf Fredrikssen har valt att lämna sin post som orförande och styrelseuppdraget. Därför kommer vår vice ordförande Nikolaj Pode Pedersen gå in som ordförande och supleant Anderas Blad går in i tekniska sektionen. Vi tackar Alf för de arbet han lagt ner i styrelsen och i vår klubb!

Medlemsmöte

Hej alla Vi kör medlemsmöte onsdag 22/5 18.00 i klubbstugan, där vi kommer att informera om styrelsens arbete och aktiviteter i Amfibia. Samtliga medlemmar är välkomna, då klubben kommer att bjuda på korv och dryck, vore det bra om man anmälde sig till mötet. Mvh Styrelsen