Dykläger

By | 16 March, 2021

Vårt kära Dykläger kommer gå av stapeln även i år. Datumen är från den 10 juli till den 21 juli med chans till förlängning om det finns intresse av det. Vi kommer med mer information senare, men vi har en önskan från Rörviks Camping om tidig bokning med anledning av Coronaviruset. Då man på campingen tror att många människor kommer stanna i Sverige i sommar vill man att vi som ska på “Dykläger 2021” går in så tidigt som möjligt och bokar sin stuga eller tält/husvagnsplats. Rörviks Camping önskar då också att vi börjar boka uppifrån och ner i den första längan där tältet brukar stå. Rörviks Camping vill inte att det blir några luckor mellan oss från Amfibia utan att vi bor samlat uppifrån och ner. Prata med personal när ni bokar säg att ni är från Amfibia så hjälper dom er. Förstår att det kan bli lite krångligt, men detta är en önskan från Rörviks Camping. Har ni frågor ring mig på 070-6529491.

Det känns också som att vi kan bli ett stort gäng i år, så för planeringens skull vill jag att ni anmäler antingen på FB eller sms till mitt nummer här i inlägget. Ange vilka, hur många som kommer och vilka tider ni tänker vara där.

Vi behöver också priser till tipspromenaden som varje år bidrar med plus i kassan för Amfibia. Så har ni kontakter så ut och tigg priser till lägret. 😀😀

Naturligtvis med reservation för gällande Coronaregler. ☺️

Vi ses på dyklägret.  Kennet