Bryggiläggning – datum ändrat

By | 12 April, 2021

Vi hade planerat Bryggiläggning den 23-25 april som ni sett i ett tidigare inlägg. Av flera orsaker måste vi ändra det till lördagen den 1 maj så ska ni ut och demonstrera ☺️ får ni lägga det lite senare på dagen. Vi börjar vid Prostsjön som vanligt kl 08:00 och fortsätter sen till Näsudden och Rydaholm.

Bredaryd och Eskilstorp tar vi en kväll som bestäms senare. Tänker att nu när vi har grillplats så grillar vi efter arbetet. Klubben bjuder på grillat och är det någon som vill ha vegetariskt så hojta till så vi kan anpassa mängden.

För att kunna planera inköp vore det bra med en liten notis härunder vilka som kan komma och om någon kan hänga med en extra tur till Bredaryd och Eskilstorp. Återkommer om tiden för det då maskinlånen inte är riktigt klara ännu.

Är det något ni undrar över hör av er till mig eller Linus Bengtsson.

Kennet Carlsson — med Fredric Svensson och 9 andra.