Söndagarnas barn och ungdomsverksamhet är igång!

By | 7 October, 2018

(Tryck på inlägget för att se bilder)
Amfibias barn och ungdomsverksamhet sker i huvudsak på söndagar mellan 10.30-12.00

Vi träffas ombytta, duschade och klara på läktarna vid stora bassängen i simhallen 10.30 på söndagarna.

Vi ha en barngrupp ca 4-7 år där vi övar vattenvana i lek ca 15-20 min varje söndag. Inga förkunskaper krävs.
När barnet varit med 5ggr får de ett amfibia-armband.

För barn 8-uppåt har vi en annan grupp där vi också övar vattenvana och har snorkelkurser. Här behöver barnet kunna simma 200m.
Vi simmar, hoppar från trampolin, övar på att hämta föremål på botten, tränar på att simma med snorkel och simfötter samt andra vattenövningar i olika kurser som barnen kan göra både i grupp och individuellt. När barnet är klar med en kurs får de diplom.

Viktigt att veta är att även om vi har ledare för barn och ungdomsgrupperna är det du som förälder som är ansvarig för ditt barn i simhallen.

För yngre barn under tio år behöver du som vuxen finns med i simhallen hela tiden ditt barn är där. Ta gärna tillfället i akt att bada/simma lite du också!

För de äldre barnen behöver du som vuxen finnas med minst de första tre gångerna inne i simhallen, då vi vill lära känna ditt/dina barn och se hur de fungerar i vattnet och i gruppen innan de lämnas själva med oss ledare.

Viktigt att veta är att klubbens tider är mellan 10.30-12.00, bassängerna absolut får inte beträdas innan 10.30!

Klubben behöver fler ledare till vår barn och ungdomsverksamhet på söndagar, kan du tänka dig att hjälpa till- vara ledare, hjälpledare eller finnas till som extra vuxen i simhallen så hör av dig till Roger Andersson, Nathalie Bahn eller någon annan i styrelsen !

 

Så klart är ALLA våra medlemmar välkomna att vara med och bada och simma på söndagarna, man behöver inte vara med i den organiserade verksamheten i barn och ungdomsgrupperna.

Vi hyr hela simhallen på söndagar, med alla tre bassänger utom en bana i stora bassängen från 10.30.
Från 11.10 har vi tillgång till alla banor i stora bassängen.

Ses där!