Styrelsemöte

By | 14 November, 2018

I går tisdag 13/11 hade styrelsen möte. Styrelsen träffas ungefär en gång i månaden, arbetar med olika uppdrag i klubben. Vi går igenom de olika sektionerna och arbetet som pågår där, tekniska sektionen som bland annat har koll och ser till att våra båtar och kompressorer fungerar, dyksektionens som arbetar med dyk-evenemang och dyk aktiviteter, ungdomssektionen som är ansvariga för vårt ungdomsarbete som vi har i simhallen på söndagar och utbildningssektionen som jobbar med dykutbildning och andra utbildningar som kan vara aktuella för medlemmar och ledare i klubben.

Vi går även igenom ekonomi, har medlemsgenomgång och kollar hur många medlemmar vi är i klubben vid varje träff och går igenom frågor som kan dyka upp i styrelsearbetet. Men vi går också igenom alla de frågor som kommer in från er medlemmar till styrelsen, inga frågor är för stora och inga är för små, vi tar upp allt och försöker återkoppla så fort vi kan efter våra möten. Frågor vi fått vid de senaste två mötena har bland annat handlat om pumpning, hur vår facebooksida fungerar, om hur vi sköter rensningen av badplatser åt kommunen och om klubben har mejlutskick med information till klubbmedlemmar.

Har du frågor kring styrelsearbetet, förslag på utveckling eller ideer är du jätte välkommen att höra av dig till någon i styrelsen, kontaktinformation hittar du under fliken “kontakta oss

 

/Styrelsen